O zi cu PsihoProfileÎn fiecare dimineaţă, după ce te autentifici, în timp ce îţi bei cafeaua (sau ceaiul, dacă preferi!) poţi să verifici ce ai planificat în agendă pentru acea zi ("Atenţie, de la ora 12:00 ai 10 evaluări psihologice de făcut") sau ce urmează să faci în următoarele săptămâni ("Nu uita de aniversarea lui X"). Poţi să o saluţi pe colega ta de la Craiova ("Neaţa, ce faci, cum e vremea pe la voi?"), să afli ce proiect de lege vizând evaluarea psihologică mai este în dezbatere ("În sfârşit! Sper să o adopte rapid") sau câteva noutăţi despre viitoarea conferinţă de psihologie.

După ce afli ce se mai întâmplă prin ţară şi în breaslă şi mai trimiţi câteva mesaje în reţea ("Cine îmi recomandă un set de 3 – 5 întrebări pe care să le folosesc în interviu pentru a surprinde tendinţa spre conformism la agenţii de vânzări?"), poţi să începi să înregistrezi datele de identificare ale noilor clienţi (cei care trebuie să îi evaluezi de la ora 12,00) după ce ai introdus în baza ta de date şi coordonatele complete ale companiei cu care ai semnat recent un nou contract ("Noroc cu PsihoProfile!").

După ce salvezi profilul companiei şi datele celor 10 candidaţi care urmează să îi evaluezi, partea cea mai interesantă, preferata ta, analiza variantelor ca răspuns la întrebarea "Ce combinaţii de teste şi inventare de personalitate să folosesc pentru evaluarea celor 10 agenţi de vânzări?". Poţi cere ajutorul în reţea (Sigur unii au deja concluziile unor cercetări pe această temă) sau să îşi contactezi Supervizorul (dacă ai noroc discutaţi direct în regim de videoconferinţă). Până la 11,45 când trebuie să te hotărăşti, sigur primeşti suficiente sugestii din reţea pentru a lua decizia corectă!

Oricum te simţi mult mai confortabil acum că poţi să alegi, în funcţie de tipul de clienţi, o combinaţie de probe psihologice diferite. Nu ca înainte când aveai acces (datorită costurilor!) doar la o singură probă pe care o foloseai peste tot, şi pentru Nea Vasile portarul şi pentru domnul Vasile directorul. Acum poţi alege între mai multe probe psihologice complementare şi, mai mult, poţi administra mai multe probe diferite pentru a obţine un profil detaliat şi... profesionist. Toate la un preţ mult mai mic pentru că acum îţi poţi permite să foloseşti 4 probe diferite şi te costă mai puţin decât te costa înainte una singură! În plus poţi să ceri ajutorul membrilor din reţea pentru a face cele mai bune alegeri.

Iar generarea rapoartelor şi interpretarea lor este o provocare, şi o plăcere. Nu numai că arată mult mai bine şi că sunt editate automat cu antetul tău, dar sunt şi generate în acelaşi fişier, le poţi salva în Word şi le poţi aranja sau simplifica cum vrei tu. Numai graficele şi tabele nu le poţi modifica, în rest te poţi juca cum vrei cu ele, poţi să ştergi informaţiile redundante sau inutile, să le organizezi aşa cum ştii tu mai bine.

Având totul la îndemână şi aranjat aşa cum vrei tu, putând compila rezultatele unor probe diferite aplicate aceleiaşi persoane poţi apoi să stai şi să cugeţi asupra dominatelelor certe ale personalităţii şi cum ar trebui să sune profilul final. Înainte erai un operator care administrează chestionare, imprimă rapoarte şi pune stampile pe avize! Acum, în sfârşit te simţi ca un psiholog ... și nu ca unul oarecare.

Înregistrează-te acum

:
:
:
: