PsihoProfile va fi Viitorul,
Noul mod de oferire si partajare a serviciilor psihologice


PsihoProfile invită la partajarea expertizei profesionale și la dezvoltarea resurselor de evaluare psihologică. Promovăm implicarea psihologilor practicieni în schimbul de informații profesionale și atragerea de experți care ar putea participa la dezvoltarea resurselor de evaluare psihologică în regim similar celor open-source. Altfel spus, platforma PsihoProfile este proiectată să evolueze ca o platformă deschisă, care să permită implicarea mai multor experţi şi psihologi practicieni cointeresaţi de dezvoltarea de noi aplicații utile în evaluarea psihologică.

Această partajare se poate realiza la nivel de schimb (sharing) între anumite categorii de date gestionate sau create de un psiholog practician (de exemplu crearea și partajarea cu ceilalți psihologi din rețea a un unui etalon particular sau a unui profil ideal al unui angajat pentru un anumit post).

Un alt nivel de colaborare este cel în care un psiholog statistician poate crea algoritmi prin care, pe baza formulelor de regresie și prin extrapolare, poate genera profiluri psihologice suplimentare celor generate în mod direct prin aplicarea probelor psihologice aflate în platformă. Crearea și generarea unor rapoarte opționale suplimentare va asigura celui care le-a creat și introdus în platformă, un procentaj din suma încasată prin accesarea acestui tip de raport suplimentar.

Un pas și mai departe în direcția partajării resurselor și dezvoltării serviciilor de evaluare psihologică este cel de schimb de metodologie psihologică (experimentală/ în dezvoltare), platforma permițând introducerea, în scop de testare și optimizare a unor probe psihologice aflate în diferite stadii de dezvoltare, aparținând unor psihologi care nu au forța financiară sau mijloacele necesare de a le transforma în probe psihologice valide.

Exemplele pot continua și sugestiile voastre sunt oricând binevenite!

Înregistrează-te acum

:
:
:
: