Cum utilizezi PsihoProfile?


După alegerea tipului de utilizator/ cont (”psiholog”, ”consilier” sau ”student”) și exprimarea acordului privind  ”Termeni și condiții de utilizare PsihoProfile”, „Politica de confidențialitate” și ”Politica de Cookie”, vei putea utiliza instrumentele PsihoProfile și beneficia de facilitățile platformei de evaluare. 

În rubricile de mai jos ai, prezentate sintetic, link-urile către informații legate de modul de înregistrare a clienților, de realizare a evaluărilor psihologice și de generare a raportelor de evaluare/ consiliere (”Clienți și evaluare”), lista cu instrumentele psihologice la care ai acces pe PsihoProfile și creditele consumate la generarea unui raport de evaluare/ consiliere (”Instrumente și credite”), instrucțiuni legate de modul de achiziționare a creditelor PsihoProfile, de realizare a plăților online sau de gestionare a facturilor (”Achiziții credite și plăți”).

Cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la aceste întrebări, le vei găsi în rubrica ”Întrebări și răspunsuri (Q&A)”.  

Ultimul link îți permite deschiderea și copierea în computer a unui document în format PDF -  ”Manual de utilizare PsihoProfile” -, fișier care conține instrucțiuni mai detaliate și exemple ilustrate prin ”capturi de ecran”, pentru fiecare dintre etapele utilizării PsihoProfile, de la crearea contului și înregistrarea clienților și până la  ... exprimarea intențiilor de colaborare în scopul dezvoltării unor instrumente în cadrul PsihoProfile!